ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Γιος επιχειρηματία ενεπλάκη με αστυνομικούς - Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Ηράκλειο: Γιος επιχειρηματία ενεπλάκη με αστυνομικούς - Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Γιος Ηρακλειώτη επιχειρηματία ενεπλάκη, τα ξημερώματα της Κυριακής (25/11), σε επεισόδιο με αστυνομικούς με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Ο 36χρονος άνδρας συνοδεία της κοπέλας του διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί και όταν επιχείρησε να φύγει, ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, να δεχτεί χτυπήματα χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως λόγος.

Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πατρίς» φιλοξενεί δηλώσεις του δικηγόρου του 36χρονου ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Κάποια στιγμή είδε ένα φίλο του, στο απέναντι πεζοδρόμιο και του φώναξε «πού είσαι ρε μ…». Αμέσως μόλις χαιρέτησε τον φίλο του, του επιτέθηκαν, όπως ισχυρίζεται ο 36χρονος, έξι αστυνομικοί, χωρίς λόγο. Ίσως θεώρησαν ότι ο πελάτης μου απευθυνόταν σε αυτούς και τους εξύβρισε. Όμως, ο 36χρονος δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση, χαιρέτησε απλώς με αυτό τον τρόπο έναν φίλο του».

Μετά το περιστατικό, ο 36χρονος συνελήφθη για εξύβριση και απειλή εις βάρος αστυνομικών.

Τι ισχυρίζεται η Αστυνομία

Τελείως διαφορετική παρουσιάζεται η υπόθεση από την αστυνομία που υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βία ούτε επίθεση.

Συγκεκριμένα η πλευρά της Αστυνομίας ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί όχι μόνο δεν επιτέθηκαν στον 36χρονο αλλά αντιθέτως δέχτηκαν υβριστική επίθεση σε βάρους τους και όταν προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, εκείνος προέβαλε αντίσταση και δεν του ασκήθηκε ποτέ βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε μήνυση εις βάρος του 36χρονου καταγγέλλοντάς τον ότι εκείνος του επιτέθηκε.

Πηγή: flashnews.gr