ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στη Ροδόπη: Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αναζητούνταν από το Μικρό Δουκάτο

Θρήνος στη Ροδόπη: Νεκρός βρέθηκε ο ηλικιωμένος που αναζητούνταν από το Μικρό Δουκάτο

Σε αγροτική περιοχή των Αγίων Θεοδώρων σε κοντινή απόσταση από το χωριό του βρέθηκε ηλικιωμένος που αγνοούνταν από τα τέλη Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον Μουσταφά Τοπάλ από το Μικρό Δουκάτο του νομού Ροδόπης. Ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος του και λάμβανε φροντίδα από τους συγχωριανούς του. Εκείνοι ήταν που είχαν ανησυχήσει όταν δεν τον είδαν για κάποιες μέρες, αφού ο ηλικιωμένος συνήθιζε να κάνει βόλτες στο χωριό, να συνομιλεί και να κάνει παρέα με τους συγχωριανούς του. Ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οι συγχωριανοί του είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία για την εξαφάνιση του.

Η έρευνα για την εξαφάνισή του δεν απέδωσε καρπούς και σήμερα (8/12/2018) γύρω στις 9.30 το πρωί, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την σορό ενός άνδρα που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Ένας περίοικος είδε τον νεκρό άνδρα και ειδοποίησε. Η σορός όπως προέκυψε από την αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο ανήκει στον Μουσταφά Τοπάλ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αλλά παρόλα αυτά η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. Ο άνδρας μάλλον απεβίωσε από το κρύο αναζητώντας καταφύγιο για να ζεσταθεί. Η κηδεία του αναμένεται να γίνει αύριο (9/12/2018) στο χωριό του.

ΠΗΓΗ xronos.gr