ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος - Ντοκουμέντο σοκ: Έτσι «ψάρευε» νεαρά κορίτσια ο δολοφόνος της Ελένης

Ρόδος - Ντοκουμέντο σοκ: Έτσι «ψάρευε» νεαρά κορίτσια ο δολοφόνος της Ελένης

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για το παρελθόν του 21χρονου Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης Ελένης.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει σήμερα ο ANT1 και στο οποίο αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο ο 21χρονος προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες προκαλεί σοκ!

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, η Ελένη δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να «παγιδέψει» ο 21χρονος. Ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα επίμονος και ήθελε να κλείσει άμεσα ραντεβού με τις ανυποψίαστες κοπέλες, που ίσως ένα από αυτά να κατέληγε σε φρικτό έγκλημα.

«Τι κάνεις; Πού είσαι; Μ** με λένε, με ξέρεις. Μόνη είσαι;», ακούγεται να λέει στη νεαρή κοπέλα. Όταν αυτή αρνείται να τον συναντήσει, εκείνος την ξαναπαίρνει τηλέφωνο και της λέει και πάλι να συναντηθούν. Εκείνη του απαντά ότι δεν θέλει και ο 21χρονος της λέει σχεδόν θυμωμένα… «εγώ θέλω»!

Ακούστε ολόκληρο το σοκαριστικό διάλογο:

Εντωμεταξύ συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις που κάνει πρώην σύντροφος για τον 19χρονο Αλβανό, τον άλλο κατηγορούμενο της αποτρόπαιας δολοφονία. Η κοπέλα κάνει λόγο έναν οξύθυμο νεαρό:

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο», λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

«Δεν τη σκότωσα εγώ, ο Αλβανός τη χτυπούσε με το σίδερο στο πρόσωπο»

Στην απολογία του, την οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο 21χρονος «δείχνει» τον 19χρονο για τη δολοφονία της φοιτήτριας, υποστηρίζοντας πως ο συγκατηγορούμενός του ψεύδεται ασυστόλως και πως ο Αλβανός περιγράφει τις πράξεις του ως δικές του.

Μάλιστα, περιγράφοντας τι συνέβη στο μοιραίο σπίτι, ισχυρίζεται πως ο 19χρονος ήταν αυτός που χτύπησε τη φοιτήτρια με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την οργή του Αλβανού.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα και έχω μετανιώσει για την ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατηγορουμένου μου. Επίσης θα ήθελα από την αρχή να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου, με σκοπό να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του» ανέφερε στην απολογία του ο 21χρονος.

Τι συνέβη πριν από τη δολοφονία

«Την 27 Νοεμβρίου 2018 ο 19χρονος με ρώτησε αν είχα ελεύθερο το σπίτι στου Πεύκους, όπου διαμένω με την οικογένειά μου τους καλοκαιρινούς μήνες και αν μπορούσα να φέρω το αυτοκίνητό μου να πάμε με μία κοπέλα που είχε γνωρίσει εκεί. Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει και ότι δεν είχε πρόβλημα να είμαστε και οι τρεις. Πράγματι πήρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο του πατέρα μου και πήγαμε να την παραλάβουμε. Ο φίλος μου πήγε να της χτυπήσει την πόρτα και μετά από λίγο ήρθαν μαζί. Εκείνος έκατσε στο τιμόνι και η κοπέλα μέσα στην καμπίνα ως συνοδηγός και εγώ στην καρότσα. Πήγαμε στους Πεύκους, κάτσαμε κι εγώ και η κοπέλα ήπιαμε ένα ποτό. Ο 19χρονος δεν ήπιε» ανέφερε ο Ροδίτης.

Ο 19χρονος τη χτύπησε με το σίδερο

«Εγώ γέλασα με το σχόλιο που έκανε η κοπέλα για τον συγκατηγορούμενό μου και τότε εκείνος έπαθε υστερία και βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη.

Έσκυψε και την έπιασε από το λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος είδε το ηλεκτρικό σίδερο και το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ από την αιφνιδιαστική του αντίδραση και του φώναζα ''σταμάτα θα την σκοτώσεις'', αλλά εκείνος ήταν εκτός εαυτού. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον είχα ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.

Η κοπέλα παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και την χτυπά και τότε αυτός μου είπε ''καλά να πάθε η κ…, εμένα δεν θα μου πει αυτό το πράγμα''. Του λέω πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο, αλλά εκείνος που είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και να μην τολμήσω να ειδοποιήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 21χρονος.

«Τότε του είπα ότι αυτό είναι το σπίτι της οικογένειάς μου και φέρω ευθύνη που τον έβαλα μέσα και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε κάποιον ή έστω να την πάμε στο νοσοκομείο και να την αφήσουμε εκεί κοντά.

Τότε ο 19χρονος μου είπε ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτήν γιατί ''έφυγε'' όπως μου είπε χαρακτηριστικά. Τότε πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου είπε να την πάμε κάπου απόμερα να την αφήσουμε και ότι καλά θα έκανα να τον βοηθούσα.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την απολογία του