ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν

Την πικρία του για τα «πεπραγμένα» των δύο γιων του, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, εκφράζει ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, κατηγορώντας τους πως συνεχίζουν να τον διασύρουν δημοσίως.

Ο 74χρονος επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει τακτοποιήσει τα κληρονομικά, αποκαλύπτει πως τα παιδιά του έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», συμβούλεψε τα παιδιά να ακούν και να σέβονται τους γονείς, λέγοντας μάλιστα, ότι «είναι σωστό, πως σε μία οικογένεια η πρώτη γενιά δημιουργεί, η δεύτερη συντηρεί και η τρίτη τα χάνει».

Παράλληλα, αναφερόμενος πάντα στην αντιπαράθεση με τα παιδιά του, δήλωσε πως αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για αυτή την εξέλιξη», σημειώσε, συμπληρώνοντας με νόημα: «Μη νομίσετε ότι δεν είχα φροντίσει για τη διαδοχή. Τα είχα τακτοποιήσει όλα και είχα μεριμνήσει για όλους».

«Αλλά η ζωή τα φέρνει αλλιώς, και τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο, και είναι σωστό, ότι σε μία οικογένεια η πρώτη γενιά δημιουργεί, η δεύτερη συντηρεί και η τρίτη τα χάνει» τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος.

Τέλος, υποστήριξε πως πρέπει να τιμάμε την πατρίδα και την οικογένειά μας, αποκαλύπτοντας πως εκείνος σεβόταν τον πατέρα του.

«Ακόμη και όταν συγκρούστηκα με τον αδερφό μου για τη διανομή της περιουσίας, είπα στον πατέρα μου ''κάνε τη διανομή όπως θέλεις εσύ''».