ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παιδεραστή που αυτοκτόνησε

Ελευσίνα: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παιδεραστή που αυτοκτόνησε

Ο 53χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του κάνοντας πράξη σχετική απειλή του, όταν η σύζυγός του τον κατήγγειλε ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Μετά το τραγικό τέλος σε αυτή την φρικτή υπόθεση, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι αποκαλυπτικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Κυριακής (16/12) σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Ελευσίνα. Την προηγούμενη ημέρα, η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει ότι ασέλγησε σε βάρος της 10χρονης κόρης που είχε από προηγούμενο γάμο της.

Εκείνος, είχε προσπαθήσει να την αποτρέψει λέγοντας αρχικά ότι δεν είχε σχέση με όσα ανέφερε η 10χρονη. Όμως σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά μεταξύ του ζευγαριού, παρενέβη η 3χρονη κόρη της 35χρονης (επίσης από τον πρώτο γάμο της) και αποκάλυψε ότι είδε «τον μπαμπά να κατεβάζει το παντελόνι του και να μπαίνει στο δωμάτιο», δείχνοντας το υπνοδωμάτιο της αδελφής της.

Η 35χρονη, αγνόησε τις εκκλήσεις και τις συγγνώμες του 53χρονου και τον κατήγγειλε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας. Εκείνος της έστειλε μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο ζητώντας και πάλι συγγνώμη: «Θα δώσω εγώ ο ίδιος τη λύση του προβλήματος και την τιμωρία μου» κατέληγε το μήνυμα.

Λίγο μετά τον βρήκαν νεκρό, αστυνομικοί που είχαν κινητοποιηθεί για τη σύλληψή του, μετά την καταγγελία της συζύγου.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προσοχή: Πλησιάζει ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια – Θα «χτυπήσει» και την Αθήνα

ΟΑΕΔ: Αν δεν έχεις δουλειά, δες ΕΔΩ τα τρία νέα προγράμματα κατάρτισης για 16.000 ανέργους

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: ΕΔΩ η εκτύπωση από το TAXISnet

Πάτρα: 35χρονος κοιμήθηκε φτωχός και ξύπνησε...πάμπλουτος!