ΕΛΛΑΔΑ

Κατηγορούμενος ηθοποιός για κακοποίηση οδηγού ταξί: «Είμαι θύμα πλεκτάνης» (vid)

Κατηγορούμενος ηθοποιός για κακοποίηση οδηγού ταξί: «Είμαι θύμα πλεκτάνης» (vid)

Αθώος δηλώνει μέσα από τις φυλακές, ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί.

Άλλη εκδοχή για τα γεγονότα της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου, δίνει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, μιλώντας στο STAR.

«Καφέ, έμαθα πριν από τρεις μέρες, ότι η αστυνομία δεν μάζεψε καν. Δεν υπάρχει καφές. Όταν ένας άνθρωπος φωνάζει «μου έριξε κάτι στον καφέ!». Από τα στοιχεία που έχουν βγει πια, και από τα στίγματα των κινητών μας τηλεφώνων, τη βολτούλα την κάναμε παρέα! Αναίσθητος δεν ήταν κανείς, καφές δεν υπάρχει και στην ουσία τα 2/3 της κατηγορίας, έχουν καταρρεύσει. Εγώ γιατί είμαι μέσα;», λέει.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του οδηγού ταξί, βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα περίπου ένα μήνα και ζητά με αίτημα αποφυλάκισης του να αφεθεί ελεύθερος. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ο 24χρονος δεν λιποθύμησε ποτέ, απεναντίας περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού και εκείνος τον περίμενε μέσα στο ταξί. Αυτό το αποδεικνύουν τα στοιχεία της εταιρείας ενοικίασης ταξί που κατατέθηκαν.

«Αποδεικνύεται ότι είναι πλεκτάνη»

«Μαζί ήμασταν και από τα πρώτα 10 λεπτά και μετά τον έχασα και από οπτική επαφή. Τα 30 λεπτά που αυτός υποστηρίζει ότι ήταν κοιμισμένος και βιάστηκε, έκανε βόλτα πεζός στο παρκάκι. Εν ολίγοις θέλει να κρύψει πάση θυσία το ότι έκανε βόλτα στο παρκάκι», λέει ο ηθοποιός.

«Ανύπαρκτα και ατεκμηρίωτα» χαρακτήρισε η πλευρά υπεράσπισης του οδηγού ταξί τα όσα επικαλείται ο ηθοποιός στο αίτημα αποφυλάκισης του, ενώ τονίζει ότι ο 24χρονος έπεσε θύμα βιασμού:

«Συνήθως ανυπόστατα είναι τα ανύπαρκτα ή αναπόδειχτα αποδεικτικά μέσα, όπως είναι ο καφές, ο περιβόητος καφές και όπως είναι η περιβόητη λιποθυμία την ίδια στιγμή που ο μηνυτής φέρεται να περιφέρεται επί 40 λεπτά έξω από το ταξί, μέσα στο παρκάκι!»

«Απορώ αν αισθάνεται τύψεις ο οδηγός ταξί»

«Τι θα του έλεγα; Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις! Αυτό!», λέει ο ηθοποιός.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: