ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται ότι νάρκωνε φίλο του και βίαζε την ανήλικη κόρη του

Χανιά: Στη φυλακή ο 43χρονος που κατηγορείται ότι νάρκωνε φίλο του και βίαζε την ανήλικη κόρη του

Ανακριτής και εισαγγελέας αγνόησαν τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα Τρίτη (18/12) με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 43χρονος αλλοδαπός, που είχε οδηγηθεί το πρωί, ενώπιον τους προκειμένου να απολογηθεί καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού 13χρονης αλλοδαπής, το καλοκαίρι, στα Χανιά.

Ο 43χρονος, που τα τελευταία 13 χρόνια διαμένει μόνιμα στην πόλη, κατά την τρίωρη απολογία του δεν αποδέχθηκε την σε βάρος του κατηγορία, ωστόσο, οι δύο δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι θα πρέπει να προφυλακισθεί μέχρι και τη διεξαγωγή της δίκης του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του αναμένονται περισσότερα στοιχεία από το κινητά και το λαπ τοπ καθώς θα ελεγχθούν τα μηνύματα και οι συνομιλίες των δύο πλευρών, σημειώνει το Neakriti.gr.

Ο 43χρονος άνδρας κατηγορείται για το βιασμό της 13χρονης κοπέλας το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στα Χανιά.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, όταν η οικογένεια της 13χρονης, που διαμένει στο Βέλγιο, κατήγγειλε το βιασμό της ανήλικης.

Η σύλληψη του 43χρονου έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων μετά από διεθνές ένταλμα μέσω της Interpol.

Το χρονικό της φρίκης

Ο 43χρονος φέρεται να βίαζε ένα ανήλικο κορίτσι αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα της και φίλου του.

Η 13χρονη έφτασε στα Χανιά το καλοκαίρι για να επισκεφτεί τον πατέρα της, καθώς η κοπέλα μένει μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Αρχές σοκάρουν. Όπως φαίνεται ο 43χρονος Λιβανέζος πήγαινε τακτικά στο σπίτι του φίλου του και βίαζε την κόρη του.

Ο εφιάλτης διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες αλλά η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν το κορίτσι επέστρεψε στο Βέλγιο. Η μητέρα της παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της έφηβης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η μητέρα άρχισε τότε να αναζητά τα βαθύτερα αίτια της δραματικής αυτής αλλαγής και ψάχνοντας το κινητό της είδε τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου και τις απειλές.

Τότε, η μητέρα τού έστειλε μήνυμα υποδυόμενη την κόρη της και αυτός απάντησε με ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Η γυναίκα απευθύνθηκε τότε στη βελγική αστυνομία και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας Χανίων άσκησε στον 43χρονο ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Έτσι θα λάβετε πίσω τον 13ο και 14ο μισθό - Η αίτηση που πρέπει να συμπληρώσετε

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνεχίζονται οι καταιγίδες και τα έντονα φαινόμενα - Πού θα χιονίσει (pics)