ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για δύο οικογένειες - Ποιους αναζητούν οι Αρχές

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για δύο οικογένειες - Ποιους αναζητούν οι Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Ρεθύμνου και των Χανίων, μετά την εξαφάνισηενός 35χρονου και μίας 76χρονης αντίστοιχα.

Μάλιστα η «Γραμμή Ζωής» έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση αγγελιών για την εξαφάνιση των δύο ανθρώπων, ζητώντας τη συνδρομή των πολιτών για τον εντοπισμό τους.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες των δύο Κρητικών

Συγκεκριμένα, η 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη φέρεται να εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου από τα Χανιά όπου ζει και δραστηριοποιείται. Την ημέρα εκείνη, η ηλικιωμένη γυναίκα έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, ωστόσο έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η 76χρονη γυναίκα έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μ. και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φαρδύ τζιν παντελόνι, μπορντό μπλούζα, σκούρα μπλε ζακέτα και σκούφο.

Ο 35χρονος ναυαγοσώστης δεν επέστρεψε στο Ρέθυμνο

Στο μεταξύ, από τα τέλη Νοεμβρίου έχουν χαθεί τα ίχνη του 35χρονου Στέφανου Αγρυμάκη, από το Ρέθυμνο, ο οποίος εργάζεται σαν ναυαγοσώστης. Το χρονικό διάστημα από 20 έως 25 Νοεμβρίου ο Αγρυμάκης είχε ταξιδέψει από την Κρήτη στην Αθήνα και ο τελευταίος που τον είχε δει ήταν συγγενικό του πρόσωπο, στο οποίο ο ίδιος ο 35χρονος είχε αναφέρει ότι θα επέστρεφε στο Ρέθυμνο στις αρχές Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν συνέβη, με την οικογένειά του να ανησυχεί για την τύχη του.

Ο Στέφανος Αγρυμάκης είναι ψηλός 1,80 μ., αδύνατος και έχει γαλαζοπράσινα μάτια. Χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι φέρει τατουάζ στο μπράτσο.

Πηγή: Cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Μαζικές αγωγές κατά Τσίπρα - Κοτζιά για τη συμφωνία των Σκοπίων

Αλλάζει από σήμερα (29/12) ο καιρός - Όλο και πιο κοντά η νέα ψυχρή εισβολή (pics)