ΕΛΛΑΔΑ

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου γλεντάει την έλευση του 2019 στην υγειά των κορόιδων

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου γλεντάει την έλευση του 2019 στην υγειά των κορόιδων

Τίποτα δεν πτοεί την οικογένεια Κουτσολιούτσου, ούτε καν το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie. Αδιαφορώντας για τις εξελίξεις που τρέχουν, οι Κουτσολιούτσοι θέλησαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου χρόνου διοργάνωσε ένα πάρτι – υπερπαραγωγή για τους καλεσμένους της κατά την περίοδο των εορτών.

ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ FOLLI FOLLIE ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑ ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΡΤΙ

Στη βίλα του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, στον οποίον έχει υποβληθεί η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα, όπως και σε άλλα μέλη της οικογένειας, την ημέρα του πάρτι η ακριβή σαμπάνια έρεε άφθονη, ο μπουφές ήταν πλούσιος και όλοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους, σαν να μην είναι κατηγορούμενοι για απάτη και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,

Οι φωτογραφίες, άλλωστε που δημοσιέυτηκαν στο Instagram είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Σε μία από αυτές ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ποζάρει ξέγνοιαστος με τη σύζυγό του Μαρίζα.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery

Κρίσιμος ο Ιανουάριος για τη Folli Follie

Κρίσιμος θεωρείται ο Ιανουάριος και για την ανακριτική πτυχή του σκανδάλου της Folli Follie.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ασκήσει δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου και ακόμη επτά μελών της Διοίκησης της Folli Follie. Η δίωξη συνδέεται με τα κακουργήματα, της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η δίωξη έγινε με επίκληση του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, το άρθρο 1 του οποίου προβλέπει ποινή ισοβίου κάθειρξης σε περίπτωση που συντρέχουν επιβαρυντικές περιστάσεις. Ενδεικτικά ο νόμος αναφέρει ως τέτοιες: α) την επί μακρό χρόνο εξακολούθηση τελέσεως του εγκλήματος και β) την ιδιαίτερα μεγάλη αξία του αντικειμένου του εγκλήματος. Η συγκεκριμένη επίκληση έγινε διότι μετοχές της Folli Follie κατείχε το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ο ΕΦΚΑ και άλλα ασφαλιστικά Ταμεία!

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για το σκάνδαλο της Folli Follie