Κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με την ΚΟ.ΔΕ.Π.,  ο Δήμος Πειραιά καλεί στην Πλατεία Κοραή, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-Εθελοντές-Δημότες-Εμπόρους-Επιχειρήσεις-Σούπερ Μάρκετ, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τρόφιμα-είδη ρουχισμού και άλλα είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε απόρους και οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Το κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά θα λάβει χώρα , την Παρασκευή 2 (10:00 με 20:00) και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (10:00 με 16:00).

Τρόφιμα: ζυμαρικά, κονσέρβες, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, μπισκότα και μαρμελάδες.

Είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος: «Αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο χρόνο, η σκέψη μας πρέπει να είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο από όλους. Τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.

Να κάνουμε πράξη την κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Να γεμίσουμε την πλατεία Κοραή, με το περίσσευμα της Αγάπης μας. Πιστεύω ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό μας το κάλεσμα και ο Πειραιάς θα στείλει το δικό του μήνυμα.»