Πώς να συνεισφέρετε στην εκδήλωση αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Πώς να συνεισφέρετε στην εκδήλωση αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Σε  δύο τηλεφωνικές γραμμές (210-4101753 και  210-4101756) μπορούν όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν εμπράκτως στην πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά να παράσχει δωρεάν τρόφιμα σε κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους πολίτες.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε συνεργασία με την ΚΟ.ΔΕ.Π, και την ευγενική χορηγία της  DPG Digital Media,  καλεί όλους  την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Κοραή, σε μια  εκδήλωση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 20.00 το  βράδυ της Παρασκευής και από τις 10 το πρωί μέχρι τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν  τρόφιμα (κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι,  γάλα μακράς διαρκείας ή σε κουτιά, μπισκότα και μαμελάδες) είδη ρουχισμού , καθώς και άλλα είδη πρώτης ανάγκης , σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος «πρέπει να κάνουμε πράξη την κοινωνία αλληλεγγύης και να γεμίσουμε την πλατεία Κοραή, με το περίσσευμα της Αγάπης μας». 

Διαβάστε ακόμη: 

Δωρεάν τρόφιμα από το Δήμο Πειραιά