ΠΑΙΔΕΙΑ

IEK ΑΛΦΑ: Πρακτική άσκηση & εργασία για σπουδαστές και αποφοίτους του

IEK ΑΛΦΑ: Πρακτική άσκηση & εργασία για σπουδαστές και αποφοίτους του

Οι μεγαλύτερες πολυεθνικές και εγχώριες επιχειρήσεις, όλες κορυφαίες στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, συνθέτουν το εξαιρετικά ευρύ δίκτυο των 4.000 εταιρειών, με τις οποίες συνεργάζεται το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Μέσω των στρατηγικών συνεργασιών του, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζει σε όλους τους σπουδαστές του σημαντικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης –σε πολλές περιπτώσεις και με αμοιβή! Παράλληλα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εργασία για τους χιλιάδες αποφοίτους του, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των νέων που επιλέγουν για σπουδές το κορυφαίο ΙΕΚ της χώρας, προσλαμβάνεται αμέσως μετά τη λήξη της πρακτικής τους!

Ο καλύτερος «εκπρόσωπος» των κορυφαίων εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε 19 Τομείς Σπουδών και 95 ειδικότητες είναι οι συνεχείς επιτυχίες, βραβεύσεις και διακρίσεις των ίδιων των σπουδαστών του!

Βραβεύσεις σε επίπεδο πρακτικής άσκησης, που προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, με τις οποίες συνεργάζεται το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όπως ο γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος ALDEMAR.

Τα Aldemar Resorts αποτελούν σταθερό στρατηγικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καθώς χρόνια τώρα εμπιστεύονται τους σπουδαστές και απόφοιτους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης- για τη στελέχωση των ξενοδοχείων τους, ενώ επί σειρά ετών ξεχωρίζουν και βραβεύουν τους σπουδαστές του κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης ως καλύτερους εκπαιδευόμενους -trainees- της χρονιάς!

Οι κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρείες με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι πάντα σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στο υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο του Νο1 ΙΕΚ της χώρας, με στόχο την Επαγγελματική Αποκατάσταση και Επιτυχία των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2020:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/