ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριμματοφόρου - Ακολούθησε πανικός

Φθιώτιδα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριμματοφόρου - Ακολούθησε πανικός

Ο οδηγός λιποθύμησε, το όχημα παρέσυρε τέσσερα αυτοκίνητα και σταμάτησε σε ένα δέντρο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/07) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων όπου απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο lamiareport.gr μια σφήκα τσίμπησε τον οδηγό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ώρα που ο οδηγός άρχισε να λέει στο συνοδηγό του ότι δεν αισθάνεται καλά, λιποθύμησε.

Το απορριμματοφόρο ακυβέρνητο αφου χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταματησε σε ένα δέντρο. Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της καθαριότητας.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση αφού όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις και οι συνάδελφοί του φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Οι Εκαβίτες έδωσαν αμέσως σήμα για ετοιμότητα σε αλλεργικό σοκ στο ΚΥ Καμένων Βούρλων και μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέφεραν τον αναίσθητο οδηγό στο Κέντρο Υγείας.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών, μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί άρχισε να συνέρχεται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία