ΠΑΙΔΕΙΑ

Καταγγελίες γονέων στο Newsbomb: Στο Νέο Ηράκλειο δεν γίνεται τηλεκπαίδευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

Καταγγελίες γονέων στο Newsbomb: Στο Νέο Ηράκλειο δεν γίνεται τηλεκπαίδευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο
Γονείς καταγγέλλουν στο Newsbomb.gr ότι σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου δεν γίνεται τηλεκπαίδευση καθώς ο δήμος δεν έχει φροντίσει να υπάρχει θέρμανση στον καυστήρα και σύνδεση στο διαδίκτυο
INTIME - Φωτογραφία αρχείου

Γονείς καταγγέλλουν στο Newsbomb.gr ότι σε δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου δεν γίνεται τηλεκπαίδευση καθώς ο δήμος δεν έχει φροντίσει να υπάρχει θέρμανση στον καυστήρα και σύνδεση στο διαδίκτυο

Με πολλά εμπόδια φαίνεται ότι (δεν) γίνεται η τηλεκπαίδευση σε σχολεία της Αττικής που έμειναν κλειστά και σήμερα και σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας θα έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο η διδασκαλία.

Όπως καταγγέλλουν, για παράδειγμα, γονείς στο Newsbomhb.gr στο 4ο δημοτικό σχολείο του Νέου Ηρακλείου δεν γίνεται τηλεκπαίδευση αν και οι δάσκαλοι βρέθηκαν στις θέσεις τους. Ο λόγος, όπως προκύπτει από τη σχετική αλληλογραφία που παρουσιάζει το Newsbomb.gr το γεγονός ότι ο δήμος δεν είχε φροντίσει να γεμίσει με πετρέλαιο τον καυστήρα και να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται στα e-mail η διευθύντρια ενημέρωσε τους γονείς το πρωί της Πέμπτης ότι «δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της τηλεκπαίδευσης, καθώς δε λειτουργεί ο καυστήρας με αποτέλεσμα να μην έχουμε θέρμανση και η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι ανύπαρκτη».

Η διευθύντρια, μάλιστα, είχε ενημερώσει μια ημέρα νωρίτερα τον δήμο για τα προβλήματα αυτά αλλά όπως φαίνεται η έκκληση της για βοήθεια κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Παρόμοιες καταγγελίες δέχεται το Newsbomb.gr και από γονείς στην Αγία Παρασκευή οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση επειδή, όπως τους είπαν, ο δήμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δάσκαλοι δήλωσαν αδυναμία να πραγματοποιήσουν τηλεκπαίδευση από το σπίτι τους δεδομένου ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα σχολεία λόγω των κλειστών δρόμων και της δυσχέρειας στις μετακινήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.