ΠΑΙΔΕΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Γελάσαμε πολύ με την ανακοίνωση της ΝΔ

Υπουργείο Παιδείας: Γελάσαμε πολύ με την ανακοίνωση της ΝΔ

«Γελάσαμε πολύ με την ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία επισημαίνουν "έναν Μπαλτά και έναν Χασάπη στο χώρο της Παιδείας". Το συγκεκριμένο κόμμα δεν διακρινόταν ποτέ για την ποιότητα των ευφυολογημάτων του, αλλά εδώ όντως έπεσε μέσα: Φαίνεται πως μόνο με Μπαλτά (σ.σ. υπουργός Παιδείας) και Χασάπη (σ.σ. νέος γενικός γραμματέας) μπορεί να αποδιαρθρωθεί το τερατούργημα Διαμαντοπούλου».

Τα παραπάνω ανέφεραν κύκλοι του Υπουργείου Παιδείας, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη για τα πρότυπα σχολεία.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, και με αφορμή την παραίτηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων μετά τη συνάντηση που είχαν με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Αποδεικνύεται, σήμερα, με τον πιο έμπρακτο τρόπο, ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αιχμάλωτη σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, ήρθε να γκρεμίσει ακόμη και θεσμούς που έχουν δικαιωθεί στο πέρασμα του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των πιο καταξιωμένων θεσμών στο χώρο της Παιδείας. Ένας Μπαλτάς και ένας Χασάπης στο χώρο της Παιδείας».

Σχετικές ειδήσεις