ΠΑΙΔΕΙΑ

Τριήμερο Σεμινάριο Εκπαίδευσης από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ & την Alain Ducasse Education

Τριήμερο Σεμινάριο Εκπαίδευσης από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ & την Alain Ducasse Education

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο της αποκλειστικής του συνεργασίας με την κορυφαία σχολή Alain Ducasse Education, του καταξιωμένου Γάλλου Chef Alain Ducasse πραγματοποίησε πρόσφατα τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για επαγγελματίες Chef & Μάγειρες.

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα "New Trends: Modern Finger Food – Street Food" συμμετείχαν ενεργά σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη νέα τάση της Γαστρονομίας παγκοσμίως!

Το Street Food αποτελεί σήμερα μια τεράστια βιομηχανία παγκοσμίως, δεδομένου ότι όλες οι χώρες έχουν το «δικό» τους Street Food και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του τριήμερου προγράμματος εκπαίδευσης με βάση τη φιλοσοφία και τις τεχνικές του Γάλλου Chef.

Το απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο που περιλάμβανε 18 ώρες εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε στην «Οδό Κασσάνδρας» με εισηγητή τον Xavier Bouriot ενώ στο κλείσιμο του προγράμματος οι συμμετέχοντες είχαν ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης από τον διακεκριμένο Έλληνα Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.

Στο τέλος του προγράμματος σε όλους τους καταρτιζόμενους απονεμήθηκε Certificate από την Alain Ducasse Education.

Σχετικές ειδήσεις