Δ. Αθηναίων: Από τη Δευτέρα 18/05 οι αιτήσεις για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Δ. Αθηναίων: Από τη Δευτέρα 18/05 οι αιτήσεις για εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

Από τις 18 Μαΐου έως και τις 11 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για τις νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Οι αιτήσεις για την περίοδο 2015-2016 πρέπει να κατατεθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρόδου 181 & Σερήνου στα Σεπόλια, στον 4ο όροφο, Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου) σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα που καταρτίστηκε βάσει επωνύμου.

Η σχετική ανακοίνωση με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων, βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (www.dbda.gr), στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr), στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης και στους Παιδικούς Σταθμούς του Βρεφοκομείου.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΕΠ στα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και συστημένα ή με courier επί αποδείξει στο Τμήμα Επιλογής αιτήσεων & παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τον παραπάνω τρόπο δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησης της αίτησής τους.

Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, ΣΕΔ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 5 Ιουνίου 2015.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved