ΠΑΙΔΕΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία (Photos)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για την Παιδεία (Photos)

Η πρωτοβουλία «Παιδεία 2015» πραγματοποιείτο βράδυ της Τρίτης (12/05)συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και πανεπιστημιακοί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για να διαμαρτυρηθούν κατά του νομοσχεδίου την ώρα που αυτό συζητείται στην ολομέλεια της Βουλής.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στη συγκέντρωση είναι ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Φορτσάκης και ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης και Άννα Διαμαντοπούλου.

Στο μεταξύ, ψηφίστηκε και στα άρθρα και στις τροπολογίες του το νομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε πολλά από τα οποία προκάλεσε η Ν.Δ. ονομαστική ψηφοφορία.ψηφίστηκε και στα άρθρα και στις τροπολογίες του το νομοσχέδιο για τα επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε πολλά από τα οποία προκάλεσε η Ν.Δ. ονομαστική ψηφοφορία.

Σχετικές ειδήσεις