ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2015: Πότε θα γίνει γνωστό το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2015: Πότε θα γίνει γνωστό το θέμα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Στις 8 το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων ρίχνονται στη μάχη για μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση, το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό ότι το θέμα της έκθεσης των Πανελληνίων 2015 θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και έπειτα στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να δώσει το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας στη δημοσιότητα λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Το Newsbomb.gr θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και σε συνεργασία με το "φροντιστήριο ΝΕΟ" θα σας παρέχει πρώτο τις απαντήσεις των θεμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ SOS ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄), θα ξεκινήσουν με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, ως είθισται και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ SOS ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, εύχεται στους υποψηφίους καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.

Σχετικές ειδήσεις