ΠΑΙΔΕΙΑ

Βραβεία και διακρίσεις για τους σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!

Βραβεία και διακρίσεις για τους σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας!

Σάρωσαν τα βραβεία οι σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στην φετινή τελετή απονομής του διαγωνισμού Αγώνες Νέων Σχεδιαστών* (για νέους ηλικίας 21 έως 30 ετών) στο Μουσείο Μπενάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κορυφαία θέση που κατέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στις σπουδές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών –και της Γραφιστικής ειδικότερα!

Στην τελετή απονομής, την οποία διοργάνωσε το περιοδικό gr design υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ) στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου του Μουσείου, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αν. Υπουργός Πολιτισμού κ. Νίκος Ξυδάκης, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλής Ξυνής, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της Γραφιστικής.

Στην κατηγορία των σπουδαστικών εργασιών, το Τμήμα Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας απέσπασε τρεις διακρίσεις για τα έργα: «HITLER LIVES IN YOU?», «KING OF POP MICHAEL JACKSON NEVER FORGOTTEN 1951-2009» και «TRIBUTE TO SLASH», γεγονός που υπογραμμίζει την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους σπουδαστές τους, καθιστώντας τους περιζήτητους ως αυριανούς επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.

Τα βραβεία για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέλαβαν οι σπουδαστές Μάριο Ροκάι, Αλεξάνδρα Δελλαπόρτα και Έλενα Πετροπούλου από μια κριτική επιτροπή καταξιωμένων ανθρώπων του design (ντιζάιν) όπως ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο Γιάννης Κουρούδης, ο Κώστας Πολίτης, κ.ά.

*Οι Αγώνες Νέων Σχεδιαστών είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το περιοδικό gr design και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ).

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, www.iek-xini.edu.gr

Σχετικές ειδήσεις