ΠΑΙΔΕΙΑ

DEREE: 3 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες για το νέο ακαδημαϊκό έτος

DEREE: 3 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες για το νέο ακαδημαϊκό έτος

Το DEREE - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, από την ίδρυσή του το 1875 έως και σήμερα, είναι πιστό στην αποστολή του να προσφέρει υποστήριξη στους μαθητές του, βοηθώντας περισσότερους νέους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου ανεξάρτητα από τους πόρους τους.

Για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2015-16, το DEREE θα προσφέρει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ σε σπουδαστές μέσω ακαδημαϊκών υποτροφιών, υποτροφιών οικονομικής στήριξης και μέσω ενός εκτεταμένου προγράμματος οικονομικής ενίσχυσης.

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διευρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα υποτροφιών του, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε όλους.

Η φιλοσοφία πίσω από το Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης του Κολλεγίου βασίζεται στην πεποίθηση ότι η έλλειψη πόρων δεν θα πρέπει να εμποδίζει κανέναν νέο από το να λαμβάνει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Η χρηματοδότηση του προγράμματος προέρχεται από ίδιους πόρους του Κολλεγίου και από την πολύτιμη βοήθεια υποστηρικτών του εκπαιδευτικού έργου του Κολλεγίου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό infographic.

Σχετικές ειδήσεις