Πανελλήνιες 2016: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Μαθηματικά και τα Αρχαία Κατεύθυνσης

Πανελλήνιες 2016: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα Μαθηματικά και τα Αρχαία Κατεύθυνσης

Με την εξέταση μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β) που δίνουν με το παλιό σύστημα, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη (18/5) οι Πανελλήνιες - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί δόθηκαν στη δημοσιότητα τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά. 

Οι μαθητές των Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη στο γνωστό κείμενο και στον Ευθύδημο του Πλάτωνα στο άγνωστο κείμενο.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αρχαία Κατεύθυνσης

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών και καθηγητών τα θέματα τόσο στα Μαθηματικά όσο και στα Αρχαία Ελληνικά κρίνονται βατά για όλους όσοι είχαν διαβάσει μεθοδικά, ενώ από την πρώτη εικόνα, στις ερωτήσεις δεν εντοπίζονται προβλήματα και αστοχίες.

Την Πέμπτη, 19 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016