ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εξετάστηκαν χθες, Τετάρτη 25/5 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) καθώς επίσης και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων) στο πλαίσιο των Πανελληνίων - Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016.

Την Παρασκευή (27/5) θα εξεταστούν στα μαθήματα της βιολογίας και ανάπτυξης εφαρμογών, θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα:

  • Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών
  • Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
  • Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού
  • Δενδροκομία

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και την Τετάρτη (25/5), το Newsbomb.gr παρουσίασε πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016


Σχετικές ειδήσεις