ΠΑΙΔΕΙΑ

Μηχανογραφικά 2016: Μέχρι την Παρασκευή η υποβολή τους

Μηχανογραφικά 2016: Μέχρι την Παρασκευή η υποβολή τους

Η οριστικοποίηση στα Μηχανογραφικά 2016 πρέπει να έχει γίνει μέχρι αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση οι υποψήφιο χάνουν την ευκαιρία να γίνουν φοιτητές.

Συγκεκριμένα, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής που θα περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων ανά Επιστημονικό Πεδίο. Οι βαθμοί έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr/ και https://www.minedu.gov.gr/.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2016

Όπως αναφέρεται στο exams.it.minedu, έως την Παρασκευή 8-7-2016, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό σας Δελτίο (Μ.Δ.) στη παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν έχετε λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στο Λύκειό σας για να εκδώσετε κωδικό. Στον παρόντα ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, στατιστικά στοιχεία όπως: βαθμοί πρόσβασης, σχολές και προτιμήσεις, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό σας Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής έχετε δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού σας Δελτίου, με βάση τα αναγραφόμενα στην εγκύκλιο που μπορείτε να δείτε στο σχετικό σύνδεσμο.

Μπείτε με ένα κλικ στο exams minedu.

Ανοιχτή είναι και η εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας, όπου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπορούν να υπολογίσουν online τα μόρια τους.

Υπολογίστε τα μόριά σας εδώ.

Σχετικές ειδήσεις