ΠΑΙΔΕΙΑ

Απόκτησε επαγγελματική εξειδίκευση στο Αθλητικό Management - Mediterranean Professional Studies

Απόκτησε επαγγελματική εξειδίκευση στο Αθλητικό Management - Mediterranean Professional Studies

Το πρόγραμμα Executive Diploma in Sports Management το οποίο προσφέρεται από τον Τομέα Αθλητισμού του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) παρέχει στους επαγγελματίες της Διοίκησης αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού, επαγγελματική εξειδίκευση στο Αθλητικό Management

Στη διάρκεια των σπουδών, οι συμμετέχοντες, μέσα από εξειδικευμένα μαθήματα και με την υποστήριξη δύο βιωματικών εργαστηρίων, μαθαίνουν να εφαρμόζουν αποτελεσματικά τις αρχές του Management και του Marketing στον τομέα του Αθλητισμού. Παράλληλα, ενισχύουν τις γνώσεις τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τις ηγετικές τους ικανότητες. Σκοπός του προγράμματος είναι οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να αναλάβουν διοικητικές θέσεις στο αθλητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

• Εργαζόμενους χωρίς πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία στον αθλητισμό ή σε επιχειρήσεις.
• Αθλητές, γυμναστές, προπονητές, αθλητικούς δημοσιογράφους.
• Αποφοίτους Πανεπιστημίων, ΤΕΙ, ΙΕΚ ανεξαρτήτως ειδικότητας.
• Τελειόφοιτους φοιτητές οικονομικών κατευθύνσεων ή γυμναστικών ακαδημιών.

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

Παρέχεται πιστοποίηση Pearson Assured από το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη (Pearson).

• Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα (1) ακαδημαϊκό έτος με διεξαγωγή μαθημάτων ένα 3ήμερο το μήνα (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς.

Διαθέτει ανανεωμένη ύλη και σύγχρονα μαθήματα (όπως Αθλητική Διοίκηση, Θεωρία & Πράξη, Αθλητικό Marketing, Επικοινωνία Marketing & Ψηφιακά Μέσα κ.α.), που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από τις αποκλειστικές συνεργασίες του Mediterranean College με περισσότερα από 120 αθλητικά σωματεία, επαγγελματικές ομάδες και συλλόγους.

• Το Κολλέγιο προσφέρει μια σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών, όπως εργαστήρια (workshops) ανάπτυξης επαγγελματικών & ακαδημαϊκών δεξιοτήτων, ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, Βιβλιοθήκη, Γραφείο Καριέρας κ.α.

Πληροφορίες – Αιτήσεις:

Mediterranean College -Mediterranean Professional Studies
Αθήνα:Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη:Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808
www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr