ΠΑΙΔΕΙΑ

FORUM Γαστρονομίας και Τουρισμού από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

FORUM Γαστρονομίας και Τουρισμού από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Στο τρίπτυχο «Γαστρονομία-Τουρισμός-Πολιτισμός» που συνθέτουν τη δυναμική της Ελλάδας, ενισχύοντας την απήχησή της παγκοσμίως, έρχεται να προστεθεί η βασική αξία της Εκπαίδευσης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, ως το απαραίτητο «συστατικό» που θα απογειώσει τη «συνταγή» της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»!

Υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου και του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως και τις 21 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης που μας υπόσχεται ένα αξέχαστο… «Ταξίδι στην Ελλάδα», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας και για Τουριστικές Σπουδές, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, διοργανώνοντας FORUM Γαστρονομίας & Τουρισμού, με θέμα «Γαστρονομικός Τουρισμός και Διαδίκτυο: Οφέλη και Προοπτικές», το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 14.30 στο συνεδριακό χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου, με ελεύθερη είσοδο!

Θεματολογία FORUM ΙΕΚ ΑΛΦΑ -Εισηγητές:

- «Οι σύγχρονες digital τάσεις στον Τουρισμό», κ. Γιάννης Καλαφάτης (Ιδρυτής-Chief Digital Officer της C.I.P Media, Εκπαιδευτικός ΙΕΚ ΑΛΦΑ)

- «Η σωστή χρήση του Internet για την αύξηση των κρατήσεων ενός Ξενοδοχείου», κ. Μάριος Κουνέλης (CEO Fully Booked)

- «Διαδικτυακά εργαλεία γνώσης και πληροφόρησης στον Τουρισμό: Η περίπτωση του Tourism Press», κα. Παναγιώτα Σουρτζή (Αρχισυντάκτρια Tourism Press)

- «Ο Γαστρονομικός Τουρισμός ως μέσο ανάδειξης της Ελληνικής Κουλτούρας», κ. Παναγιώτης Γκουγκουλίδης (F & B Manager Premium Business Center)

- «Γαστρονομικές Διαδρομές», κ. George Papakostas (συντελεστής στην εκπομπή Μαγειρικής «Ready Steady Cook»), κ. Γρηγόρης Καραγιάννης (Executive Chef)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Θα Χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ (ηλεκτρονικά)

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.elladosgefsi.gr
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
http://www.iekalfa.gr/

*Χορηγοί Επικοινωνίας: Tourism Press, Travel Bloggers Greece, Ucook.gr AtticaCoast, touristorama.com