Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εκδήλωση ενημέρωσης Νομικής Σχολής και υποβολή αιτήσεων

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εκδήλωση ενημέρωσης Νομικής Σχολής και υποβολή αιτήσεων

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της Νομικής Σχολής στην Αθήνα, την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στις 7:00μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (Σύνταγμα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

7:00 - 7:30 μ.μ. Παρουσίαση της Νομικής Σχολής
7:30 - 9:00 μ.μ. Προσωπική Ενημέρωση / Υποβολή Αιτήσεων

Η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η πρώτη αυτοτελής Νομική Σχολή που ιδρύθηκε στην Κύπρο και προσφέρει πτυχίο Νομικής Ελληνικού Δικαίου. Είναι αναγνωρισμένη από το Νομικό Συμβούλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας, το ΔΙ.Π.Α.Ε και το ΔΟΑΤΑΠ.

Το Πανεπιστήμιο ανήκει στο μεγαλύτερο Διεθνή Πανεπιστημιακό Οργανισμό Laureate International Universities, o οποίος περιλαμβάνει 70 πανεπιστήμια που λειτουργούν σε 25 χώρες με σύνολο 1,000,000 φοιτητές.
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει αξιολογηθεί από τoν QS TOP UNIVERSITIES(QS StarsΤΜ) με τον υψηλότερο δείκτη «πέντε Αστέρια» στους τομείς της Διδασκαλίας, των Εγκαταστάσεων/Υποδομών, της Κοινωνικής Ευθύνης, της Διεθνοποίησης και της Προσβασιμότητας/Στήριξης των φοιτητών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη μαθημάτων 25 Σεπτεμβρίου 2017).

Σύμβουλοι καθοδήγησης θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για θέματα σπουδών, εισδοχής και στέγασης.

Προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι να διευθετήσουν προσωπικό ραντεβού, επικοινωνώντας με την κα Λουτσία Ναρδή, Υπεύθυνη Γραφείου Εισδοχής, L.nardi@euc.ac.cy, τηλέφωνο 00357-22713001.