ΠΑΙΔΕΙΑ

Βάσεις 2017 – Αποτελέσματα: Δείτε τη σχολή που περάσατε με ένα κλικ

Βάσεις 2017 – Αποτελέσματα: Δείτε τη σχολή που περάσατε με ένα κλικ

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων χτυπάει... κόκκινο – Πώς θα δείτε πού περάσατε εύκολα και απλά

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους μαθητές και τους γονείς καθώς στις 10:00 το πρωί το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των Βάσεων 2017.

To Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το υπουργείο Παιδείας και τα σχολεία με αναλυτικά ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Στις 10:00 ακριβώς, η πρώτη ενημερωτική ιστοσελίδα της χώρας θα δημοσιοποιήσει τις Βάσεις εισαγωγής για όλες τις σχολές της χώρας, ώστε οι υποψήφιοι να μπορούν εύκολα και απλά να δουν πού πέρασαν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συντονιστείτε στο Newsbomb.gr και μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των Βάσεων 2017 έγκαιρα και έγκυρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΦΙΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr