ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Το Νο1 Chef School στη Βόρειο Ελλάδα και με αποδείξεις

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Το Νο1 Chef School στη Βόρειο Ελλάδα και με αποδείξεις

Οι επιτυχίες για τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν έχουν τέλος! Το Νο1 Chef School στη Βόρειο Ελλάδα έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων και διακρίσεων, με πιο πρόσφατα τα μετάλλια που απέσπασε στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, τον οποίο διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2017. 

iek alfa

Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές και στην επιτροπή της διοργάνωσης, για το ήθος και τις επιδόσεις τους.

Η dream team του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησε τη 2η θέση, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Best School of the Year» στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, που διεξήχθη μεταξύ των κορυφαίων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Επιπρόσθετα, οι chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σημείωσαν ποσοστό επιτυχίας της τάξης του 80%, φέρνοντας στη σχολή τους 9 μετάλλια σε ατομικές κατηγορίες, 2 σε ομαδικές και 6 επαίνους!

Αυτή η επιτυχία καθιστά, για άλλη μια φορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ως την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής!

Δείτε το video της βράβευσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης εδώ: