ΠΑΙΔΕΙΑ

Aποκλειστική συνεργασία του Senior Έλληνα Make-Up Artist Γιάννη Μιχαηλίδη με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Aποκλειστική συνεργασία του Senior Έλληνα Make-Up Artist Γιάννη Μιχαηλίδη με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Τελευταίες θέσεις για τα τμήματα Οκτωβρίου Αισθητικής και Μακιγιάζ

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να μάθουν από τον Senior Έλληνα Make-Up Artist, Γιάννη Μιχαηλίδη, θα έχουν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Αισθητικής & Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά!

Στο πλαίσιο της νέας αποκλειστικής συνεργασίας του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τον πασίγνωστο make-up artist, οι εκκολαπτόμενοι επαγγελματίες Αισθητικής & Μακιγιάζ θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια για την τέχνη του make up και για τα tips του σωστού μακιγιάζ από έναν καταξιωμένο γνώστη του είδους, ο οποίος υποστηρίζει το μότο «η ομορφιά δεν έχει κανόνες».

Με ένα γεμάτο βιογραφικό, εμφανίσεις στην τηλεόραση και το όνομά του να φιγουράρει σε ουκ ολίγα editorial Μόδας -γεγονός που του έδωσε το βήμα να μπει στη ζωή κάθε γυναίκας- ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει αποδείξει την αξία του στη βιομηχανία της ομορφιάς όλα αυτά τα χρόνια.

Οι συνεργασίες του με κορυφαία brands, όπως HELENA RUBINSTEIN, STILA, BOBBI BROWN, MAC COSMETICS, Tommy G, εκπροσωπούν επάξια το αστείρευτο ταλέντο του, που τον έχει αναγάγει σε έναν από τους top make-up artists στην Ελλάδα.

Η ομορφιά έχει ή δεν έχει κανόνες; Ποιος ξέρει…

Οι σπουδές Ομορφιάς πάντως, θα έχουν από φέτος τον… Μιχαηλίδη τους στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

Σχετικές ειδήσεις