Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στα σχολεία

Νewsbomb

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στα σχολεία

Ολοήμερο το… κουδούνι από την Τετάρτη (25/10/2017) στα σχολεία της Αχαΐας Πιάνουν δουλειά 105 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων στη Δυτική Ελλάδα - Αντιμετωπίζεται το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους γονείς 

Από την Τετάρτη αναμένεται να πιάσουν δουλειά συνολικά στη δυτική Ελλάδα 105 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν και ολοήμερα. Εξ’ αυτών των εκπαιδευτικών περίπου 60 αφορούν Αχαΐας όπου το προηγούμενο διάστημα είχαν παρατηρηθεί μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα στη λειτουργία του 57% των ολοήμερων του νομού.

Οι προσλήψεις αυτές ανακοίνωσε ήδη από την περασμένη Παρασκευή και οι εκπαιδευτικοί είχαν διορία μέχρι σήμερα να προσέλθουν στα σχολεία όπου τοποθετήθηκαν ώστε, ουσιαστικά, να πιάσουν δουλειά από την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, Κώστα Γιαννόπουλο, ο αριθμός των θέσεων που εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας είναι αυτός που είχε ζητηθεί μετά από την μελέτη των κενών που έγινε, ώστε τα πράγματα να μπουν πλέον σε μια σειρά. Οι ειδικότητες αυτές αφορούν μουσικούς, πληροφορικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, γαλλικών, αγγλικών και γερμανικής γλώσσας.

Παράλληλα εντός της εβδομάδας αναμένεται και μια σημαντική κάλυψη σε δασκάλους και νηπιαγωγούς ΠΕ70 για τις έκτακτες ανάγκες που αντιμετώπισαν τα σχολεία από την αρχή της χρονιάς.

Πηγή: Thebest.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved