ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Υποτροφίες σπουδών σε 2 νέα παιδιά μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Newsbomb

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Υποτροφίες σπουδών σε 2 νέα παιδιά μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Πρωταγωνιστώντας σταθερά στην παροχή υποτροφιών σπουδών στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προχωρά στην προσφορά δύο ακόμα υποτροφιών πλήρους φοίτησης, σε νέα παιδιά μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Χάριν στην ευγενική προσφορά του ΙΕΚ ΑΛΦΑ -που αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα για τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του που έχουν πληγεί από την κρίση- τα 2 νέα κορίτσια, παιδιά μελών της Ένωσης, μπορούν να χαμογελάσουν, γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να σπουδάσουν χωρίς κόστος αυτό που ονειρεύονται!

Ο λόγος για τις δικαιούχους υπότροφους, Μαρία Καφάλτη και Νέλλη Κρεβετζάκη, οι οποίες επελέγησαν από το Δ.Σ. της Ένωσης με κοινωνικά κριτήρια, στο πλαίσιο της νέας μεγάλης συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Οι υποτροφίες παρέχονται για φοίτηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη και οι δικαιούχοι υπότροφοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν, για ποιοτικές σπουδές ΙΕΚ και Ισχυρό Κρατικό Πτυχίο -διαβατήριο για την αγορά εργασίας.

Τις υποτροφίες σπουδών παρέδωσε στα 2 νέα κορίτσια, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, παρουσία του προέδρου της ‘Ενωσης, κου. Κώστα Τσουμάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
www.iekalfa.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved