Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ντέρμπι το λέτε εσείς…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του…

Εδώ Πολυτεχνείο: Το 1973 είχαν κάτι να πουν... Σήμερα τίποτα με μπόλικο καθόλου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Τώρα που ολοκληρώθηκε η επέτειος στη…

Τραγωδία στο Δήλεσι: Φονική πυρκαγιά κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα

Δήλεσι | Φωτιά: Χωρίς τις αισθήσεις της…

Επέτειος Πολυτεχνείου: 751.215 αναγνώστες ενημερώθηκαν από το Newsbomb.gr

Tο Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στην επέτειο…

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Καιρός | Καιρός ΤΩΡΑ | Αντιολισθητικές αλυσίδες:…

Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «Education Leaders Awards 2018»!

Χρυσό βραβείο για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον κορυφαίο θεσμό «Education Leaders Awards 2018»!

Χρυσό βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας απέσπασε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στα κορυφαία εκπαιδευτικά βραβεία “Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics”.

To ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, πιστό στις αξίες του για ανάπτυξη μέσα από την Καινοτομία, το Διαδίκτυο και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Νεανική Επιχερηματικότητα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση”, για τον καινοτόμο Διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας UPSTART48.

Το UPSTART48 αποτελεί ένα Εκπαιδευτικό Διαγωνιστικό “Bootcamp” Επιχειρηματικότητας, που επιτρέπει στους υποψηφίους σπουδαστές να εργαστούν σε πραγματικά projects, από το στάδιο της σύλληψης μιας ιδέας μέχρι την τελική υλοποίηση ενός πρότυπου και ενός επιχειρηματικού πλάνου βιωσιμότητας. Κι όλα αυτά μέσα σε 48 ώρες!

“Education Leaders Awards” αποτελούν κορυφαίο θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία στην εκπαίδευση. Είναι ένα όχημα μεταφοράς τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών από σχολείο σε σχολείο και από σχολή σε σχολή, καθώς και ένα βάθρο ανάδειξης των καλύτερων πρακτικών, σε τομείς όπως η ψηφιακή εκπαίδευση, η καινοτομία στη διδασκαλία, η μαθησιακή εμπειρία, ο δεσμός με την κοινωνία, οι ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, αλλά και οι κτιριακές υποδομές, η υγεία και η ασφάλεια των διδασκόντων και των διδασκομένων, η διασύνδεση με την αγορά εργασίας και η νεανική επιχειρηματικότητα.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ποικίλες δράσεις Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με σκοπό όχι μόνο να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους νέους της Βόρειας Ελλάδας για τις νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας, αλλά και να θέσει γερά θεμέλια, ώστε οι σπουδαστές ΙΕΚ όλων των ειδικοτήτων να λαμβάνουν την απαραίτητη ώθηση και τα εφόδια για την έναρξη της δικής τους επιχείρησης, με την καινοτομία ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Καθώς το επαγγελματικό τοπίο αλλάζει ραγδαία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ πρωτοπορεί, προσφέροντας στους σπουδαστές του παροχές, που αφορούν όχι μόνο στην εύρεση εργασίας (Γραφείο Εργασίας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης), αλλά και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα τους διευκολύνουν στη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης.

Πληροφορίες για τα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310552406
http://www.iekalfa.gr