ΠΑΙΔΕΙΑ

Βάσεις 2018 – Αποτελέσματα: Δείτε τη σχολή που περάσατε με ένα κλικ

Βάσεις 2018 – Αποτελέσματα: Δείτε τη σχολή που περάσατε με ένα κλικ
Βάσεις 2018

Βάσεις 2018: Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων θα δοθεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 17.30, καθώς το υπ. Παιδείας θα ανακοινώσει τις βάσεις εισαγωγής. Αν και η ανακοίνωσή τους ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, έγινε η ανατροπή και οι τελειόφοιτοι θα μάθουν τα αποτελέσματα νωρίτερα.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους μαθητές και τους γονείς καθώς στις 17.30 το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα επίσημα αποτελέσματα των Βάσεων 2018.

Οι υποψήφιοι θα μπορέσουν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr.

Θυμίζουμε ότι οι Βάσεις 2018 θα αναρτηθούν και στα Λύκεια όλης της χώρας.

To Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το υπουργείο Παιδείας και τα σχολεία με αναλυτικά ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Οι υποψήφιοι μπαίνοντας στην διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr και αφού πληκτρολογήσουν:

α) Τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν οι υποψήφιοι να δουν το τμήμα ή τη σχολή εισαγωγής τους.

Να θυμήσουμε πως από φέτος καταργείται η ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στα σχολεία, καθώς και η ανάρτηση της αναλυτικής βαθμολογίας των υποψηφίων, ενώ οι διευθυντές των σχολειών λόγω του κανονισμού περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα αναρτήσουν στα σχολεία μόνο τους κωδικούς των επιτυχόντων.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των Βάσεων 2018

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ανακοίνωσης των βάσεων, το πρώτο ενημερωτικό site στην Ελλάδα θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις με απευθείας ρεπορτάζ από το υπουργείο Παιδείας, αλλά και ταχύτατη δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής 2018.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2018: Όλα τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr – Δείτε πού περάσατε