ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών εξετάσεων

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών εξετάσεων

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Το πρόγραμμα και τα εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2018 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού στο διάστημα 5-10 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, από τις 19 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, θα πραγματοποιηθούν 11-18 Σεπτεμβρίου.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. (πλην των ειδικών μαθημάτων). Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών Λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις Επαναληπτικές Εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων Λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων Λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Δείτε στην gallery του άρθρου αναλυτικά τις ημερομηνίες των επαναληπτικών εξετάσεων για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Μπορείτε να δείτε τα εξεταστικά κέντρα για τις Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Βάσεις 2018