Ανακαλύψαμε τη σχολή που θα σας πάει… «ψηλά» στον χώρο των καλλιτεχνικών σπουδών!

Newsbomb

Ανακαλύψαμε τη σχολή που θα σας πάει… «ψηλά» στον χώρο των καλλιτεχνικών σπουδών!

«Όλοι έχουν ένα ταλέντο. Εκείνο που μετράει όμως είναι ο τρόπος που μετακινούνται στον χώρο μέχρι να το ανακαλύψουν», σύμφωνα με τον δημιουργό των Star Wars, George Lucas.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να ψάχνουμε τον τρόπο που μας ταιριάζει καλύτερα στο να εξελίξουμε το ταλέντο μας. Να πιστεύουμε στις καλλιτεχνικές μας ικανότητες, ώστε με τη σωστή «υποστήριξη» να φτάσουμε ψηλά. Ένας εγγυημένος τρόπος για να εξελίξετε το δικό σας ταλέντο, είναι μέσα από το σωστό εκπαιδευτικό οργανισμό. Εμείς με τη σειρά μας ανακαλύψαμε τη σχολή εκείνη που θα καταφέρει να σας δώσει τις απαραίτητες γνώσεις για να ανεβείτε ένα επίπεδο παραπάνω και να μάθετε πως κανένα όνειρο δε χωράει συμβιβασμούς. Με τέσσερα μόλις γράμματα: ΑΚΤΟ.

Ο ΑΚΤΟ έχει ταυτίσει το όνομά του με το ανώτερο επίπεδο στο χώρο των καλλιτεχνικών σπουδών στη χώρα μας και προσφέρει όλο το φάσμα των σπουδών στο Art & Design.

Έτσι, κάθε σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να διαλέξει την κατεύθυνση που ταιριάζει στις κλίσεις και στα ταλέντα του, ώστε να μη χάσει λεπτό από το μέλλον του και να ξεκινήσει χωρίς συμβιβασμούς την πορεία που θα τον οδηγήσει στον απόλυτο καλλιτεχνικό και επαγγελματικό προορισμό του. Σε μια πορεία δηλαδή, που μόνο ψηλά μπορεί να τον πάει.

akro2

Με στόχο να μάθει τους σπουδαστές του να αναζητούν την ιδανική μορφή έκφρασης ιδεών, αλλά και να δημιουργούν πάντα το άριστο αποτέλεσμα που συνδυάζει υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, ο ΑΚΤΟ προσφέρει στον υποψήφιο όλες τις επιλογές για σπουδές Art & Design:

Γραφιστική / Διακόσμηση – Αρχιτεκτονική / Φωτογραφία / Σχέδιο Μόδας / Product Design / Εικαστικά / Comics / Digital Mkt / Animation / Game Design / Τεχνικός Δομικών Έργων

Με την εποπτεία του Middlesex University London προσφέρει μεταπτυχιακές και προπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στους διεθνώς αναγνωρισμένους πανεπιστημιακούς τίτλους Master of Arts και Bachelor of Arts (Hons) Degree.

Παράλληλα, καλύπτοντας όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, προσφέρει διετείς σπουδές Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ καθώς και Μονοετή Τμήματα Εξειδίκευσης & Σεμινάρια.

Επιπλέον, με τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών Open Learning και Distance Learning οι σπουδές που συνδυάζονται με επαγγελματικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πλέον εφικτές.

akto3

Με την ιστορία των 47 χρόνων παράδοσης & καινοτομίας αλλά και με την ακαδημαϊκή διάκριση μίας στις 11 καλύτερες Σχολές Design διεθνώς, ο ΑΚΤΟ εγγυάται να σας πάει ψηλά.

akto4

Για να διαπιστώσετε και με «τα ίδια σας τα μάτια» πόσο ψηλά μπορεί να ανέβει το επίπεδο σπουδών στον ΑΚΤΟ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά campus στην Αθήνα (Ευελπίδων 11α, στο Πεδίο του Άρεως) και στη Θεσσαλονίκη (26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου δίπλα στο MET HOTEL). Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στην ετήσια έκθεση του AKTO Art & Design Show 2018, όπου εκτίθενται δημιουργίες των σπουδαστών για το έτος 2017-2018.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved