Το επάγγελμα του φαρμακοποιού και το μέλλον του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Newsbomb

Το επάγγελμα του φαρμακοποιού και το μέλλον του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ακαδημαϊκού χώρου, καθώς διαθέτει ένα σύγχρονο και εξισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών, υποστηριζόμενο από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για την εκπαίδευση των φοιτητών, τόσο στα παραδοσιακά φαρμακευτικά αντικείμενα, όσο και στις νέες τεχνολογίες που καθοδηγούν τις εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, ως μέρος του προγράμματος Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, ο φοιτητής έχει την ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης από το πρώτο έτος σπουδών ώστε να κατανοήσει την πρακτική σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, κατοχυρώνεται το δικαίωμα λήψης άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού στην Κύπρο, Ελλάδα ή υπόλοιπη ΕΕ.

Ο Θεοφίλης Ρούσσος βρίσκεται στο τελευταίο έτος σπουδών της Φαρμακευτικής Σχολής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το CNN Greece τον συνάντησε και ο ίδιος μας μίλησε για τις σπουδές του στο τμήμα της Φαρμακευτικής.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved