Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ επιστρέφει στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ επιστρέφει στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια

Ο θρύλος της μουσικής, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, πρόκειται να τραγουδήσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης την Τετάρτη.

Η συμμετοχή της Στρέιζαντ στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, ενισχύει περαιτέρω την εντυπωσιακή γκάμα καλλιτεχνών που πρόκειται να παρευρεθούν, όπως η Αντέλ, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Χιου Τζάκμαν και η Αν Χάθαγουεϊ, καθώς και οι παραγωγοί Νιλ Μερόν και Κρέγκ Ζάνταν.

«Σε μια βραδιά που τιμά την τέχνη του κινηματογράφου και της μουσικής, πως θα μπορούσε να λείπει η Μπάρμπρα Στρέιζαντ», δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης. «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμφώνησε να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση επί σκηνής στα φετινά βραβεία. Είναι η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει στα Όσκαρ μετά από 36 χρόνια».

Η Στρέιζαντ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού το 1968 για την ταινία Hello Dolly, τραγούδησε τελευταία φορά σε τελετή των βραβείων το 1977, όταν κέρδισε το Όσκαρ για καλύτερο τραγούδι, το Evergreen από την ταινία Ένα αστέρι γεννιέται.