Τιμούν τους συντελεστές του «Κυνόδοντα»

Τιμούν τους συντελεστές του «Κυνόδοντα»
Δείπνο προς τιμήν του σκηνοθέτη της, υποψήφιας για Όσκαρ, ταινίας "Κυνόδοντας", Γιώργου Λάνθιμου, και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε...

Δείπνο προς τιμήν του σκηνοθέτη της, υποψήφιας για Όσκαρ, ταινίας "Κυνόδοντας", Γιώργου Λάνθιμου, και των καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτή, παραθέτει απόψε το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες, στο εστιατόριο Μιραμπέλ, της περίφημης Λεωφόρου Σάνσετ Μπούλεβαρντ του Χόλυγουντ.


Σύμφωνα με την ελληνική υπηρεσία της "Φωνής της Αμερικής", στο δείπνο έχουν προσκληθεί να παραστούν ελληνικής καταγωγής προσωπικότητες του αμερικανικού κινηματογράφου, όπως και καλλιτέχνες που έχουν στο παρελθόν εργαστεί για την προβολή ελληνικών ταινιών στις Ηνωμένες Πολιτείες ή έχουν λάβει μέρος σε ταινίες που γυρίστηκαν εν μέρει ή εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Εβδόμης Τέχνης, θα απονεμηθούν το βράδυ της Κυριακής, 27 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια λαμπρής τελετής στο θέατρο Κόντακ του Χόλυγουντ, όπου θα παραστούν και οι πρωτεργάτες του "Κυνόδοντα".