Στην Ελλάδα οι Primal Scream!

Στην Ελλάδα οι Primal Scream!
Οι Primal Scream έρχονται στην Ελλάδα και το Onsports θα είναι χορηγός επικοινωνίας στη συναυλία που θα δώσουν στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό...

Οι Primal Scream έρχονται στην Ελλάδα και το Onsports θα είναι χορηγός επικοινωνίας στη συναυλία που θα δώσουν στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Οδό.

Δεν είναι και κάθε μέρα άλλωστε που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ζωντανά ένα από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.

Το Screamadelica είναι ένας από τους δίσκους που χαρακτήρισαν τα 90ς.

Ήδη από την κυκλοφορία του το 1991, γνώρισε την απόλυτη καταξίωση, καθώς έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία χάρη σε τραγούδια-ύμνους όπως τα “Loaded”, “Moving On Up” και “Higher Than The Sun”, ενώ την ίδια στιγμή μάζευε αστέρια από τους απανταχού κριτικούς. Ήταν ο Νο1 δίσκος της χρονιάς για το Melody Maker και το Select και δεν έλειπε από καμία λίστα.

Το ΝΜΕ, το Q, το Channel 4, το Pitchfork και αμέτρητα άλλα media το έχουν συμπεριλάβει σε λίστες με τα Καλύτερα Άλμπουμς για την Μεγάλη Βρετανία, για τα 90ς, για την ιστορία της δισκογραφίας, κλπ.

Έκανε τον Bobby Gillespie εξώφυλλο σε κάθε είδους περιοδικό, έφερε στους Primal Scream το πρώτο στην ιστορία Mercury Prize (1992) και τους κάθισε για τα καλα στο πάνθεον της σύγχρονης μουσικής.

Περισσότερα στο onsports.gr