Με μια όμορφη Ποντιακή βραδιά έκλεισε η χορευτική περίοδος

Με μια όμορφη Ποντιακή βραδιά έκλεισε η χορευτική περίοδος
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια όμορφη Ποντιακή βραδιά έκλεισε η χορευτική περίοδος για την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας την Κυριακή 19 Ιουνίου στο "Παρακάθ" που έγινε στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.

Η αγάπη, το μεράκι, και η οργανωτικότητα των μελών της λέσχης είχαν σαν αποτέλεσμα να προσφέρουν στον κόσμο μια όμορφη και ξέγνοιαστη βραδιά που τα είχε όλα, απο νωρίς το απόγευμα ο κόσμος προσήλθε στο χώρο της εκδήλωσης ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες ανανεώνοντας το ραντεβού τους για στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, στην 2η Γιορτή Γης που θα φιλοξενήσει τις "Λύρες της Ελλάδος" ένα ταξίδι απο την Κρήτη τον Πόντο και την Θράκη με ένα κοινό στοιχείο τις λύρες, ένα πραγματικό πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή μας!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού Δ. Νάουσας κ. Δάγγας Στέλιος, ο πρώην βουλευτής κ. Φωτιάδης Ηλίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Νάουσας κ.Γαιτανιδης Θεόδωρος, κα. Δέσποινα Λαζαρίδου, κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, κα. Νόπη Τσαγκαλίδου, ο πρόεδρος της ΤΚ Χαρίεσσας κ. Σιδηρόπουλος Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΤΚ Κοπανού κ. Τσογιάννης Χρήστος, η ΕΛ Βέροιας, η ΕΛ Νάουσας, η ΕΛ Επισκοπής, η ΕΛ Μαρίνας, ο Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας, ο σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας, ο σύλλογος Ποντίων Σταυρού, ο σύλλογος Ποντίων Ζαρβοχωρίου, ο σύλλογος Ποντίων Λουτροχωρίου, ο σύλλογος Ποντίων Δάφνης ο σύλλογος Ποντίων Μελίκης, η ΜΙΕΖΑ Κοπανού, ο πολιτιστικός σύλλογος Κάμπου Νάουσας, ο Αγ. Δημήτριος Χαρίεσσας, ο πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Γεωργίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον κ. Καγκελίδη Αντώνη, στον κ.Μωϋσή Αντώνη, στον κ.Τσιχλακίδη Παναγιώτη για τον εξοπλισμό της εκδήλωσης, την διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κα. Κουτσογιάννη Αθηνά και τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Σιδηρόπουλο Δημήτριο για την παραχώρηση του χώρου.

Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας εύχεται όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι και καλή συγκομιδή σε όλους τους αγρότες.

PHOTO GALLERY