ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κένι Ρότζερς στη σκηνή με την Ντόλι Πάρτον για αποχαιρειτιστήρια συναυλία!

Ο Κένι Ρότζερς στη σκηνή με την Ντόλι Πάρτον για αποχαιρειτιστήρια συναυλία!

Ο αστέρας της κάντρι μουσικής σχεδιάζει μία τελευταία εμφάνιση με τη σπουδαιότερη τραγουδίστρια του είδους, Ντόλι Πάρτον σε συναυλία στο Νάσβιλ, με την οποία θα γιορτάσει τα 60 χρόνια καριέρας.

Ο Ρότζερς, 78 ετών, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της παγκόσμιας περιοδείας του δήλωσε ότι μαζί τους στη συναυλία που θα φιλοξενηθεί στις 25 Οκτωβρίου, στο Bridgestone Arena θα είναι οι Little Big Town, Alison Krauss, The Flaming Lips.

Οι Ρότζερς και Πάρτον, οι οποίοι το 1983 έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία με το «Islands in the Stream», είναι φίλοι εδώ και πάνω από 30 χρόνια. «Θα είναι μία συγκλονιστική εμπειρία να είμαστε και πάλι μαζί στη σκηνή για μία τελευταία φορά» ανέφερε ο Κένι Ρότζερς.

ΝΤΟΛΙ

«Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο της καριέρας μου θα είναι ένας αξέχαστος τρόπος να γιορτάσω με τους ταλαντούχους φίλους μου» δήλωσε ο βραβευμένος με τρία Γκράμι τραγουδιστής.

«Θα είναι μια υπέροχη νύχτα και θα είμαι περήφανος για αυτό. Είναι περισσότερο για μένα, για να πω ευχαριστώ και να πω αντίο σε αυτούς τους ανθρώπους από το να πουν εκείνοι ευχαριστώ σε μένα» δήλωσε ο Ρότζερς, σύμφωνα με το Reuters. Ο Ρότζερς ανακοίνωσε το 2016 ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί και η περιοδεία του που ξεκινά στις 21 Ιουλίου θα είναι η τελευταία.

Σχετικές ειδήσεις