ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «ΛελέΚιος Φιέστα» επιστρέφει στις 12 και 13 Αυγούστου 2017

Η «ΛελέΚιος Φιέστα» επιστρέφει στις 12 και 13 Αυγούστου 2017

Με Αλκίνοο Ιωαννίδη, V.I.C, 1000 Mods, Πέτρο Μάλαμα και Appalachian Cobra Worshipers.

Το νέο μουσικό φεστιβάλ της περιοχής του Ναυπλίου, που άνοιξε τις πύλες του θρυλικού εργοστασίου «Πελαργός» στη Νέα Κίο τον Αύγουστο του 2016, ετοιμάζει το επόμενο βήμα του.

Το Σάββατο 12 Αυγούστου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, πλαισιωμένος από μια ομάδα σπουδαίων μουσικών (Γιώργος Καλούδης, Μανόλης Πάππος, Φώτης Σιώτας/ Δημήτρης Χατζηζήσης, Δημήτρης Τσεκούρας) αναπτύσσει στη σκηνή όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τις ζωντανές εμφανίσεις του ανάμεσα στα καλύτερα live που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Θα προηγηθεί η εμφάνιση ενός ξεχωριστού και ταλαντούχου καλλιτέχνη, του Πέτρου Μάλαμα.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το Λελέκι ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα... Το stage καταλαμβάνουν δύο μπάντες της εγχώριας hard rock σκηνής. Η μπάντα-φαινόμενο από τα Ιωάννινα, V.I.C. (Villagers of Ioannina City) που συνδύασε απόλυτα το ψυχεδελικό post rock με τους παραδοσιακούς ήχους της Ηπείρου, συναντιέται επί σκηνής με τους «ηγέτες» του ψυχεδελικού stoner rock ήχου, από το γειτονικό Χιλιομόδι... 1000MODS και αναμένεται χαμός! Τη βραδιά θα ανοίξουν οι υπέροχοι Appalachian Cobra Worshipers παρουσιάζοντας τον ομώνυμο δίσκο τους σε ρυθμούς folk americana.

Η «ΛελέΚιος Φιέστα», που φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «ΚΙΑΝΑ» -90 χρόνια Νέα Κίος, θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο «Πελαργός», στο 4ο χλμ. της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου.

Όπως και πέρυσι, και τις δύο ημέρες στο χώρο του φεστιβάλ θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους.

Σχετικές ειδήσεις