ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To 39o River Party διανύει την τρίτη ημέρα του

To 39o River Party διανύει την τρίτη ημέρα του

Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, μετράει ήδη δύο ημέρες.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου έστειλε δυνατό “σήμα” από την καρδιά του Νεστορίου και τις σκηνές που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο ποτάμι!



To σύνθημα έναρξης για τις συναυλίες δόθηκε στις 16.30 από το Into The Jungle Stage με νεανικές μπάντες που είχαν πάρει μέρος στον διαγωνισμό του River Party ενώ ακολούθησαν οι Νίκος Ζαδές & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. Δημήτρης Σαμόλης & Γιώργος Παπαγεωργίου (POLKAR) δίνοντας το ρυθμό και κάνοντας το κοινό του φεστιβάλ να τραγουδάει και να χορεύει από νωρίς το απόγευμα.
 Στις 18.00 όλοι μεταφέρθηκαν στο Forest Stage για να δουν τους ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ & Social Waste ενώ στις 19.15 τη σκυτάλη πήρε ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε συγκεντρωθεί κάτω και γύρω από τη σκηνή για να συμμετάσχει σε μια συναυλία-γιορτή.

 Λίγο πριν σκοτεινιάσει, τα πυροτεχνήματα του River Party απογείωσαν τη διάθεση κατασκηνωτών και επισκεπτών και έδωσαν το σήμα για την έναρξη του προγράμματος στην κεντρική σκηνή του River Party. Ήταν 20.45 ακριβώς και στο Riverside Stage ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι σε μια exclusive festival performance. Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία την δημιουργό της "Μάντισας" και η Μαρίνα μαζί με τις Fonέs και τους μουσικούς της έδωσε μια παράσταση γεμάτη ρυθμό με παραδοσιακή μουσική από τις πέντε ηπείρους και experimental ήχους. Η σκηνή παραδόθηκε στον Μίλτο Πασχαλίδη στις 21.45. Παλιός γνώριμος του River Party και το κοινό τον αγκάλιασε και τραγούδησε μαζί του κάθε τραγούδι από την αρχή ως το τέλος. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τιμήσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ήταν ο headliner της βραδιάς και να τον καλωσορίσει στη σκηνή ως τον καλλιτέχνη που έδωσε νόημα στο River Party.Με νέα τραγούδια στις αποσκευές του και όλες τις επιτυχίες του κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τη 01.30 το πρωι.


Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτυ μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης στο Tequilla Stage με τις back to back επιλογές των Thodoris Triantafillou & Echonomist.

Το 39ο River Party διανύει ήδη την τρίτη μέρα του και υποδέχεται ακόμα περισσότερο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Από σήμερα μάλιστα ισχύει νέα προσφορά 3ημέρου για όσους αποφασίσουν να έρθουν στο Νεστόριο για τις τελευταίες ημέρες του φεστιβάλ: 
35 ευρώ με δικαίωμα κατασκήνωσης!
Μια μεγάλη ευκαιρία για να ζήσουν όλοι την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία σε έναν επίγειο, καλά κρυμμένο παράδεισο, στο Νεστόριο της Καστοριάς!

Σχετικές ειδήσεις