Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μνήμες για τη Μελίνα Ασλανίδου! (pics)

Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μνήμες για τη Μελίνα Ασλανίδου! (pics)

Με «ουραγό» το υπέροχο φεγγάρι του Αυγούστου και μελωδίες που ταξιδεύουν στην ιστορία της ελληνικής τραγουδοποιοίας των τελευταίων πενήντα ετών, η Μελίνα Ασλανίδου «μάγεψε» όλους όσοι παραβρέθηκαν στο Κοντοπούλι της Ακριτικής Λήμνου απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή συναυλία...

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποδέχθηκε με τεράστια χαρά την πρόταση του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα Παντελή και Σπύρου Μπουμπουρα να «ταξιδέψει» μουσικά στον τόπο καταγωγής τους, τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες του γραφικού νησιού του Βορείου Αιγαίου.

ΜΕΛΙΝΑ 1

Άλλωστε οι δύο κύριοι κρατούν άσβεστη την αγάπη για τον τόπο τους προσφέροντας ουσιαστικά έμπρακτη  υποστήριξη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Συνδεκτικός  κρίκος για την επίτευξη  αυτής της ιδιαίτερης μουσικής βραδιάς υπήρξε ο Στελιός Ρόκκος. Ο Λημνιός καταξιωμένος τραγουδοποιός διατηρεί επί χρόνια μία ξεχωριστή φιλία τόσο με τους Παντελή και Σπύρο Μπούμπουρα, όσο και με τη Μελινά Ασλανιδού.

ΜΕΛΙΝΑ 2

Ο ίδιος άλλωστε υπό την ευγενική χορηγεία του Ιδρύματος Μπουμπουρα θα βρεθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στα Ρηχά Νερά Λήμνου τραγουδώντας το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια, που τον καθιέρωσαν ως έναν εκ των σημαντικότερων ερμηνευτών των τελευταίων 25 χρόνων. Το βέβαιο είναι πως ο Αύγουστος της Λήμνου είναι γεμάτος από τους «μύθους» των τραγουδιών.

ΜΕΛΙΝΑ 4

ΜΕΛΙΝΑ 5