Με συναυλίες στην Αθήνα θα ανοίξει την περιοδεία της η Κάρλα Μπρούνι

Με συναυλίες στην Αθήνα θα ανοίξει την περιοδεία της η Κάρλα Μπρούνι

Την Αθήνα επέλεξε ως την πρώτη πόλη για την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, η Κάρλα Μπρούνι.

Η εντυπωσιακή πρώην Πρώτη Κυρίας της Γαλλίας, θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, δίνοντας – για πρώτη φορά - δύο συναυλίες στο Παλλάς με... «French Touch».

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού. Ακολουθούν οι: Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και θα συνεχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική.

«French Touch» είναι κι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή με διασκευές γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.

Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990.

Περιγράφοντας τα τραγούδια της, η Κάρλα Μπρούνι, αναφέρει: «όπως θα τα ακούγαμε ένα ήσυχο βράδυ, μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου. Ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται».

Στη συναυλία, η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από το νέο της άλμπουμ, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Θα την συνοδεύσουν τέσσερις μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol - πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, JohanneMathaly – τσέλο.

Πηγή: ΑΠΕ