Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα»

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Όταν σβήνουν τα φώτα»

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό την προηγούμενη εβδομάδα, το Newsbomb.gr εξασφάλισε για εσάς προσκλήσεις και για αυτό το Σάββατο!

Δέκα τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, (5) τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την απογευματινή παράσταση του Σαββάτου, ώρα έναρξης 18:15 και οι άλλοι (5) θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τη βραδινή παράσταση του Σαββάτου, ώρα έναρξης 21:15.

Αν θέλετε, λοιπόν, να βρεθείτε κι εσείς ανάμεσα στους τυχερούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα -από τις 21/11 έως τις 23/11- για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Λίγα λόγια για την παράσταση…

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο!

Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί.

Παίζουν

Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλάκα, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσσα Χατζηανδρέου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Φωτισμοί: Βλάσσης Θεοδωρίδης
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος (studio Αμύντα 13)