ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικός 98,6: Ενώνει τους στίχους διαχρονικών τραγουδιών με εικόνες

Μουσικός 98,6: Ενώνει τους στίχους διαχρονικών τραγουδιών με εικόνες

Η μουσική είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης κι αν βρεθούμε.

Οδηγούμε και το πρώτο πράγμα που κάνουμε μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, είναι να ανοίξουμε το ραδιόφωνο, ενώ γυρνώντας από τη δουλειά, μπαίνοντας στο σπίτι, το ραδιόφωνο μας κρατάει συντροφιά κάθε φορά που είμαστε μόνοι. Όχι όμως, οποιοδήποτε ραδιόφωνο αλλά η αγαπημένη μας συχνότητα της πόλης.

Ο Μουσικός 98,6 αγγίζει με συναίσθημα τους ακροατές της πρωτεύουσας και βάζει μουσική στη μέρα και τη νύχτα τους από τον Σεπτέμβριο του 2017, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις. Ο νέος αυτός ραδιοφωνικός σταθμός της Αθήνας, εστιάζει στο καλό ελληνικό τραγούδι, τις καθαρές μελωδικές γραμμές του έντεχνου αλλά και του ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου, από το χθες μέχρι και το σήμερα. Τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο, αλλά και τραγούδια που έχουν επηρεάσει «κάπως» τις ζωές μας, είναι συγκεντρωμένα στον Μουσικό 98,6.

Η νέα ανατρεπτική διαφημιστική καμπάνια του σταθμού, είναι εμπνευσμένη από το πάντρεμα ακουσμάτων που χωρίς επαναλήψεις κάνει ο Μουσικός 98,6, με δημιουργικά κοινής εικαστικής υπογραφής, και συνδυάζοντας ασπρόμαυρες εικόνες με έντονα χρωματικά στοιχεία που ξεπροβάλλουν μέσα από στίχους τραγουδιών που μοιάζει να αντέχουν στον χρόνο.

Με καλλιτεχνικό του υπότιτλο τη φράση «Η μουσική μας ενώνει», ο ραδιοφωνικός σταθμός μας φέρνει πιο κοντά, δίνοντας συνέχεια στις στιγμές μας και δημιουργώντας τις έντονες εικόνες που μόνο οι στίχοι και οι μελωδίες μπορούν να σχηματίσουν. Ο Νίκος Νικολακόπουλος μετά από το πέρασμα που έκανε στους γνωστούς σε όλους μας ραδιοφωνικούς σταθμούς, Μελωδία και Ελληνικός, δημιούργησε τον Μουσικό 98,6. Έναν σταθμό που φιλοδοξεί να παίζει το διαχρονικό ελληνικό τραγούδι, όπως ακριβώς του αξίζει. Με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τον χώρο, ο Μουσικός 98,6 έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει δυναμικά.

Στο σπίτι, το αυτοκίνητο, τη δουλειά… Πάντα υπάρχει χώρος για τα διαχρονικά τραγούδια! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συντονιστούμε στους 98,6 και να αφήσουμε τις μελωδίες του Μουσικού να μας παρασύρουν…