ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή 13 Μαΐου 2018: «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους» στο Χαϊδάρι

Κυριακή 13 Μαΐου 2018: «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους» στο Χαϊδάρι

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 19:00η δημοσιογράφος Λία Λάππα παρουσιάζει τοβιβλίο της με τίτλο «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους» στο Παλατάκι Χαϊδαρίου

Το βιβλίο που εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2017 έχει τεράστια επιτυχία αφού εμπεριέχει όλα όσα θέλετε να μάθετε για το ισχυρό φύλο!

Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους. Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους, και εκείνοι της εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους...

Αυτή την Κυριακή 13 Μαΐου ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, οργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της Ηπειρώτισσας συγγραφέως και δημοσιογράφου Λίας Λάππα.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Γωγώ Καπετάνιου, ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο Διευθυντής του Newsbomb.gr, Κώστας Τσιτούνας.

lia

Ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα...

Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια στερημένη φοιτητική ζωή την κατοπινή ερωτική συμπεριφορά ενός γιατρού; Γιατί οι ποδοσφαιριστές επιδιώκουν να βρουν νωρίς το ταίρι της ζωής τους; Ποια κατηγορία δικηγόρων θέλει δίπλα του γυναίκες τρόπαιο; Τι σημαίνει στόχος για τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και πού μπορεί να φτάσει για να τον κατακτήσει; Γιατί πρέπει να «μαρινάρεις» έναν σεφ;

Χιούμορ, αμεσότητα και πολλά μικρά «μυστικά» εμπεριέχει το βιβλίο «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους»! Χωρίς ονόματα αλλά με πάθος, οι άνδρες που μίλησαν στη Λία Λάππα, έδωσαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της ζωής τους και, πού ξέρετε, ίσως ο σύντροφός σας να έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου και, διαβάζοντάς το, τον καταλάβετε καλύτερα…

ΛΑΠΠΑ ΦΩΤΟ 1

H Λία Λάππα σκέφτηκε κάτι ξεχωριστό... Όπως αναφέρει στο σημείωμά της, προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει συμπεριφορές ανδρών που μας «ενδιαφέρουν», παίρνοντας ως σημαντικό παράγοντα τη δουλειά που κάνουν, το χρονικό διάστημα, που εμείς εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον μας, για εκείνους.

Μέσα από το βιβλίο περιγράφονται ιστορίες με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο, που κάνουν τους αναγνώστες να μην σταματούν το διάβασμά του! Η συγγραφέας μίλησε με πολλούς άνδρες από διαφορετικά background, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων...Ανάμεσά τους... Πολιτικοί, γιατροί, δικηγόροι, τραγουδιστές, σεφ, δημοσιογράφοι, αθλητές, σκηνοθέτες, αρχιτέκτονες, φωτογράφοι όλοι με μεγάλη καριέρα της ανέλυσαν πως αντιμετωπίζουν τις γυναίκες.

Λία Λάππα: Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, εκπαιδεύτρια και προσφάτως συγγραφέας με το βιβλίο «οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους». Το βιβλίο είναι μια μεγάλη έρευνα από μεριάς της, για να καταλάβει, το πόσο πολύ το επάγγελμα επηρεάζει τους άνδρες και τη συμπεριφορά τους σε όλα τα στάδια της ηλικίας τους.
Είναι απόφοιτος Ελληνικού Πολιτισμού του Ε.Α.Π και λατρεύει, ό, τι προάγει το πνεύμα και την ψυχή.
Θα ήθελε να μένει κοντά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης, για να το επισκέπτεται συχνά και να ξεναγεί τους φίλους της, μάλιστα, όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό είναι ικανή, να μιλάει στον ταξιτζή ώρες, για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

lia 4

Λία και τεχνολογία δεν πάνε μαζί αλλά είναι λάτρης των social media και της φωτογραφίας, (βλέπει» παντού κάδρα). Είναι γεννημένη μαμά και λατρεύει τα παιδιά, έχει γράψει παραμύθια για τον παιδικό διαβήτη και τολμάει, όταν το νιώθει, να κάνει κηρύγματα στις μαμάδες που φωνάζουν στα παιδιά τους. Η μικρή της κόρη (5 ετών), ξέρει, από τώρα, τι σημαίνει δημοσιογραφία και ρεπορτάζ ενώ με τις ζωγραφιές της, θέλει να κάνει έκθεση έργων τέχνης!

Σχετικές ειδήσεις