ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «Marry me, dude» είναι η πιο απολαυστική κωμωδία του Καλοκαιριού

Το «Marry me, dude» είναι η πιο απολαυστική κωμωδία του Καλοκαιριού

Τι γίνεται όταν ο μόνος τρόπος να κρατήσεις την οικογένεια, αλλά και τη φοιτητική σου Visa, είναι να παντρευτείς τον… κολλητό σου;

Στη νέα ταινία του Tarek Boudali, «Marry me, dude», πάντα υπάρχει τρόπος να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, αρκεί να είσαι λίγο τυχερός! Διότι, αυτή τη γαλλική κωμωδία της Spentzos Film δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτα.

2

Φέτος το Καλοκαίρι λοιπόν, θα ταξιδέψουμε στο Παρίσι και δίπλα στον Μαροκινό Γιασίν (Tarek Boudali), ο οποίος θέλει όσο τίποτα άλλο να καταφέρει να σπουδάσει Αρχιτεκτονική στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Με την υποστήριξη όλων των συγγενών και φίλων του από το χωριό, και με όποια βοήθεια μπορούσε να δώσει ο καθένας τους για να δουν το Γιασίν να διαπρέπει. Όσο λοιπόν, ο νεαρός Μαροκινός κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει! Διότι, μπορεί το μέλλον του να διαφαίνεται λαμπρό και πολλά υποσχόμενο, ο Γιασίν αποτυγχάνει στις εξετάσεις και η φοιτητική του Visa αναγκαστικά δεν ανανεώνεται.

3

Χωρίς να θέλει να απογοητεύσει την οικογένειά του και μέσα σε μια «τρελή» απόγνωση, ο Γιασίν αποφασίζει να… παντρευτεί τον κολλητό του, Φρεντ (Philippe Lacheau)! Το μόνο πρόβλημα σε όλο αυτό είναι ότι η υπόθεση φτάνει ξαφνικά στο γραφείο μετανάστευσης και στα χέρια ενός καχύποπτου επιθεωρητή που αποφασίζει να ξεσκεπάσει τον ψεύτικο αυτόν γάμο. Ή τουλάχιστον, έτσι φαίνεται πριν εμφανιστεί η υπερπροστατευτική μητέρα του Γιασίν απροειδοποίητα, αλλά και η Κλερ, ο έρωτας της ζωής του! Τότε είναι που το τέλειο σχέδιο του Γιασίν αρχίζει να καταρρέει…

4

Η ταινία με τίτλο «Marry me, dude» είναι η πιο απολαυστική γαλλική κωμωδία του φετινού Καλοκαιριού! Με ένα μεγάλο ποπ κορν και αναψυκτικό, η Spentzos Film τη φέρνει στη μεγάλη οθόνη του συνοικιακού σου θερινού σινεμά και από τις 9 Αυγούστου 2018, μπορείς πλέον, να γελάσεις με την ψυχή σου!

5

Δες το trailer της ταινίας παρακάτω: